VOOR ALLE ELEKTRA WERKZAAMHEDEN!

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR HET GEMAK VAN DE KLANT!

ERVAREN EN DESKUNDIGE ELEKTRICIENS!

SNEL TER PLAATSE IN MECHELEN EN OMGEVING!

085 - 40 11 59
Altijd bereikbaar!

Ervaren & Deskundig

De opleiding legt de basis welke bij ons door de jaren heen is aangevuld met ervaring. Wij gaan nauwkeurig te werk waardoor u nooit te maken zult hebben met tijdelijke oplossingen of reparaties.

Elektra problemen laten oplossen in Mechelen

Een van de grote nadelen aan elektra problemen is dat het erg lastig kan zijn om de bron van deze problemen te achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan een kortsluiting of stroomstoring in uw woning, waarbij u geen idee heeft waar u het kunt zoeken. In sommige gevallen is het bij een stroomstoring voldoende om de gesprongen stop uit uw meterkast te vervangen, waarna de elektrische apparaten weer in zullen schakelen. Mocht dit niet het geval blijken te zijn, dan is het raadzaam om voor elektra problemen in Mechelen hulp van onze elektricien in te schakelen. In de afgelopen jaren heeft onze elektricien veel ervaring opgedaan in het verhelpen van problemen op het gebied van elektra, waardoor de bron van dergelijke problemen vaak al snel achterhaald is. De elektricien zal direct voor een passende oplossing zorgen.

Zelf elektra problemen oplossen in Mechelen

Sommige elektra problemen kunt u zelf proberen op te lossen, bijvoorbeeld in het geval van een stroomstoring. Schakel alle elektrische apparaten die op de groep van de gesprongen stop zijn aangesloten uit. Vervang nu de gesprongen stop in de meterkast en schakel de elektrische apparaten stuk voor stuk in. Op het moment dat de stop opnieuw springt, heeft u de bron van de stroomstoring gevonden. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een oud koffiezetapparaat, een oude televisie en soortgelijke oude elektrische apparaten.

Haal de bron van de stroomstoring van het stroomnet af en zorg voor een vervangend apparaat om een nieuwe stroomstoring in uw woning te voorkomen. Mocht dit niet voor de oplossing gezorgd hebben, dan kunt u de hulp van onze elektricien inschakelen.