VOOR ALLE ELEKTRA WERKZAAMHEDEN!

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR HET GEMAK VAN DE KLANT!

ERVAREN EN DESKUNDIGE ELEKTRICIENS!

SNEL TER PLAATSE IN MECHELEN EN OMGEVING!

085 - 40 11 59
Altijd bereikbaar!

Ervaren & Deskundig

De opleiding legt de basis welke bij ons door de jaren heen is aangevuld met ervaring. Wij gaan nauwkeurig te werk waardoor u nooit te maken zult hebben met tijdelijke oplossingen of reparaties.

Herstellingen aan uw elektra uitvoeren in Mechelen

U hoopt vanzelfsprekend dat het u nooit zal overkomen: een kortsluiting of stroomstoring in huis op de late avond. Toch komt het regelmatig voor dat de stroom uitvalt bij consumenten, doordat een groep in de meterkast overbelast is geraakt, doordat er sprake is van een kortsluiting of door een regionale storing van de netbeheerder. In het geval van een stroomstoring of kortsluiting, helpt onze elektricien u graag met passende herstellingen in en rondom Mechelen. Met een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten herstellingen, wordt het relatief eenvoudig om de bron van een stroomstoring of kortsluiting voor u te achterhalen. Des te sneller u onze hulp inschakelt, des te eerder kunt u weer naar uw favoriete televisieprogramma kijken.

Verschillende soorten herstellingen in Mechelen

Onze elektriciens kunnen u met verschillende soorten herstellingen helpen. Vaak wordt een stroomstoring veroorzaakt door een kortsluiting, waarbij de binnenzijde van twee elektriciteitskabels met elkaar in contact komen. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van slijtage aan de kabels, maar ook binnen een apparaat ontstaan zijn. Zeker naarmate elektrische apparaten ouder worden, neemt de kans op een kortsluiting toe. Onze elektriciens kunnen de bron van de kortsluiting voor u achterhalen en direct voor passende herstellingen zorgen.

Ook een overbelasting van de meterkast is een veel voorkomende oorzaak van een kortsluiting. Bij een overbelasting vragen elektrische apparaten dermate veel stroom van een specifieke groep in de meterkast, dat de groep het niet meer aankan. De stop zal springen en de elektra zal automatisch uitgeschakeld worden. Door de meterkast met een extra groep uit te breiden, wordt een nieuwe kortsluiting voorkomen.