VOOR ALLE ELEKTRA WERKZAAMHEDEN!

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR HET GEMAK VAN DE KLANT!

ERVAREN EN DESKUNDIGE ELEKTRICIENS!

SNEL TER PLAATSE IN MECHELEN EN OMGEVING!

085 - 40 11 59
Altijd bereikbaar!

Ervaren & Deskundig

De opleiding legt de basis welke bij ons door de jaren heen is aangevuld met ervaring. Wij gaan nauwkeurig te werk waardoor u nooit te maken zult hebben met tijdelijke oplossingen of reparaties.

Hulp nodig van een elektromonteur in Mechelen?

Bent u op zoek naar een erkende elektromonteur voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van elektra? Wellicht kan onze elektromonteur in Mechelen u dan van dienst zijn! Met een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden, bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Wij helpen u bij de installatie van elektra in en rondom uw woning, bij het uitvoeren van onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk in huis en bij het verhelpen van problemen met uw elektriciteitsnetwerk. Op welke manier kan onze elektromonteur u van dienst zijn?

Tip: in sommige gevallen is het mogelijk om elektra problemen zelf op te lossen, hiervoor vindt u verschillende stappenplannen op internet. Zo kan het bijvoorbeeld voldoende blijken te zijn om een gesprongen stop te vervangen.

Werkzaamheden van een elektromonteur in Mechelen

Het werk van een elektromonteur is zeer divers. Zo helpt een elektricien bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning, kan een elektricien in de late avonduren naar u toe komen voor het oplossen van een stroomstoring of helpt een elektricien mensen bij het onderhouden van het elektriciteitsnetwerk in huis. Het onderhouden van een elektriciteitsnetwerk is belangrijk om de kans op kortsluitingen en stroomstoringen te minimaliseren. Een kortsluiting ontstaat namelijk vaak als gevolg van twee versleten elektriciteitskabels.

Onderhoud aan uw meterkast is ook nodig als u een grootstroomverbruiker wilt gaan gebruiken in de toekomst. Bij het gebruik van een grootstroomverbruiker dient de meterkast te worden uitgebreid met een extra groep. Zo voorkomt u een overbelasting van de groepen in de meterkast en daarmee ook een vervelende stroomstoring.