VOOR ALLE ELEKTRA WERKZAAMHEDEN!

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR HET GEMAK VAN DE KLANT!

ERVAREN EN DESKUNDIGE ELEKTRICIENS!

SNEL TER PLAATSE IN MECHELEN EN OMGEVING!

085 - 40 11 59
Altijd bereikbaar!

Ervaren & Deskundig

De opleiding legt de basis welke bij ons door de jaren heen is aangevuld met ervaring. Wij gaan nauwkeurig te werk waardoor u nooit te maken zult hebben met tijdelijke oplossingen of reparaties.

Last van kortsluitingen in Mechelen? Bel onze elektricien!

Kortsluitingen om verschillende redenen vormen voor veel mensen een van de grootste ergernissen in huis. Vaak is het bijvoorbeeld bijzonder lastig om de bron van een kortsluiting te vinden, gaat een kortsluiting gepaard met een vervelende stroomstoring en kan een kortsluiting in het ergste geval gepaard gaan met een brand in huis. Om dergelijke situaties te voorkomen en zo snel mogelijk over een werkend elektriciteitsnetwerk te beschikken, is het raadzaam om de hulp van onze elektricien in te schakelen voor het verhelpen van kortsluitingen in Mechelen en omgeving. Onze elektriciens beschikken over de nodige ervaring en gereedschap om de born van de kortsluitingen in uw woning snel te achterhalen. Wanneer de bron van de kortsluiting eenmaal achterhaald is, zorgt de elektricien direct voor een passende oplossing om een nieuwe kortsluiting te voorkomen.

Oorzaken van kortsluitingen in woningen in Mechelen

Een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben, maar is in de meeste gevallen het gevolg van slijtage of andere vormen van schade aan elektriciteitskabels. Bij een kortsluiting ontstaat een dermate grote stroom, dat de stop uit de meterkast direct zal springen. Deze grote stroom wordt veroorzaakt doordat de binnenzijde van twee elektriciteitskabels met elkaar in contact komt. In een normale situatie is dit niet mogelijk, omdat de binnenzijde van de kabels beschermd wordt door een dikke laag van kunststof materiaal.

Het is raadzaam om uw elektriciteitskabels eens in de zoveel jaar te laten controleren door onze elektricien, om te voorkomen dat u met een kortsluiting te maken krijgt. Onze elektricien zal versleten of beschadigde elektriciteitskabels direct voor u vervangen.