VOOR ALLE ELEKTRA WERKZAAMHEDEN!

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR HET GEMAK VAN DE KLANT!

ERVAREN EN DESKUNDIGE ELEKTRICIENS!

SNEL TER PLAATSE IN MECHELEN EN OMGEVING!

085 - 40 11 59
Altijd bereikbaar!

Ervaren & Deskundig

De opleiding legt de basis welke bij ons door de jaren heen is aangevuld met ervaring. Wij gaan nauwkeurig te werk waardoor u nooit te maken zult hebben met tijdelijke oplossingen of reparaties.

Een zekeringskast aansluiten in Mechelen

Als elektriciens noemen we de zekeringskast in uw woning vaak het kloppende hart van het elektriciteitsnetwerk in huizen. Wellicht vindt u dit een ietwat bijzondere benaming voor een stoppenkast, maar dat is het absoluut niet! De stoppenkast zorgt er namelijk voor dat de inkomende stroom wordt verdeeld over de verschillende groepen in de zekeringskast. Zo wordt het mogelijk om de verschillende elektrische apparaten in uw woning te gebruiken, zonder dat u met een stroomstoring te kampen krijgt. Bij een nieuwe woning moet de zekeringskast worden aangesloten op het stroomnet, om de inkomende elektriciteit te kunnen verdelen. Voor het aansluiten van de zekeringskast in Mechelen is onze elektricien u graag van dienst.

Tip: gaat u de stoppenkast zelf aansluiten? Zorg ervoor dat u vooraf goed controleert of er geen stroom op de verschillende elektriciteitskabels staat, om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Een zekeringkast in Mechelen uitbreiden

Mocht u een grootstroomverbruiker in uw woning willen gebruiken, dan is het in de meeste gevallen noodzakelijk om de groepenkast uit te breiden met een extra groep. Wanneer u de grootstroomverbruiker op een bestaande groep aan zou sluiten, zou dit resulteren in een overbelasting van de groep. Een stroomstoring is vervolgens het resultaat, waarbij het vervangen van de gesprongen stop logischerwijs geen effect zal hebben. Onze elektricien helpt u bij het uitbreiden van de meterkast, zodat u de grootstroomverbruiker met een gerust hart aan kunt sluiten. Voorbeelden van grootstroomverbruikers zijn een elektrisch kooktoestel, een elektrische kachel en een jacuzzi.

Twijfelt u over de noodzaak van het uitbreiden van uw meterkast? Onze elektriciens geven u graag een passend advies!